Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Рок, шкіра та класика: як змінювався стиль Еван Рейчел Вуд

Рок, шкіра та класика: як змінювався стиль Еван Рейчел Вуд
54490 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поки американський канал «HBO» продовжує трансляцію одного зі своїх головних цьогорічних телевізійних хітів – футуристичної драми «Світ Дикого Заходу» - 29-річна акторка Еван Рейчел Вуд, котра у вищезазначеному шоу грає одну з головних ролей, продовжує вражати папарацці модною еклектикою, яка не зникає з гардеробу талановитої американки протягом всієї її кар'єри.

 

Колишня дівчина рок-музиканта Меріліна Менсона, окрім безумовного акторського таланту та зовнішності німфетки, котра наче зійшла зі сторінок «Лоліти» Володимира Набокова, є особистістю епатажною та ні на кого не схожою. Еван Рейчел однаково ефектно виглядає і в шкіряних рокерських куртках, і в ретро-сукнях зразка Голлівуду початку минулого століття. Проте, секрет приголомшливості акторки як у повсякденні, так і на червоних доріжках полягає у суворій консервативності стилю зірки. Міс Вуд обожнює чорний, бордовий, темно-зелений, сливовий та синій кольори, котрі ідеально підкреслюють її тендітну красу і бліду шкіру. Більше експериментів Еван Рейчел дозволяє собі хіба що у виборі кольору власного волосся, проте, з макіяжем, як і з одягом, зірка майже не експериментує, обираючи або улюблені «smoky eyes», або помаду усіх відтінків червоного вина.

Ще на початку своєї акторської кар'єри міс Вуд досить рідко дотримувалася дрес-коду прем'єр та зустрічей, з'являючись на них одягненою у джинси та звичайну футболку. І з плином часу бунтарство акторки нікуди не зникло, перетворившись на темно-сірі та знову ж таки чорні класичні смокінги. Цікаво, що саме вони також нерідко слугують і вбранням Еван Рейчел у повсякденному житті. Сама міс Вуд зізнається, що подібний драматичний стиль одягу є для неї найкомфортнішим.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео