Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Бразилія принизила Південну Корею на шляху до чвертьфіналу ЧС-2022 – Неймар повернувся, Тіте танцював

Бразилія принизила Південну Корею на шляху до чвертьфіналу ЧС-2022 – Неймар повернувся, Тіте танцював
247616 ПЕРЕГЛЯДІВ

В 1/8 фіналу Мундіалю в Катарі Бразилія не помітила спротиву Південної Кореї.

П'ятиразові чемпіони світу бразильці у плей-офф впевнено вийшли із першого місця в групі. На поєдинок 1/8 фіналу встиг відновитися Неймар, який травмувався у грі проти сербів. Натомість Південна Корея буквально вигризла собі місце у плей-офф, поцупивши путівку в Уругваю, випередивши "селесте" лише за додатковими показниками.

Влітку Бразилія знищила Південну Корею у спарингу (5:0). І у Катарі зустріч пішла за схожим сценарієм.

"Пентакампеонес" зі самого старту поєдинку взялися підтверджувати реноме одного з головних фаворитів турніру. Уже на 7-й хвилині Вінісіус відкрив рахунок. Корейці забули його у власній карній зоні, і Жуніор спокійно пробив повз голкіпера. Невдовзі після цього Неймар чітко реалізував пенальті та подвоїв перевагу "жовто-синіх". Це 76-й гол зірки ПСЖ у формі збірної Бразилії. В легендарного Пеле – 77 результативних ударів.

"Селесао" вирішили не "сушити" гру, а потішити фанів справжнім видовищем: злива фінтів, нереалізованих моментів та ще два ефектні голи – і усе це ще до перерви. Рішарлісон дотепно пожонглював, зберіг м’яч і вже за мить вибіг на ударну позицію. Сілва віддав пас і нападник Тоттенхема чітко реалізував свій шанс – 3:0. Емоцій не стримав навіть Тіте і долучився до кумедного танцю своїх підопічних.

Ще до перерви Пакета ефектним ударом з лету збільшив розпач фанів збірної Південної Кореї. 4:0 – безумовно, найколоритніший тайм у виконанні Бразилії на ЧС-2022.

По перерві бразильці зіграли прагматично, тому до геть непристойного рахунок не виріс. Ба більше, латиноамериканці дозволили корейцям забити гол престижу. Героєм для азійської збірної став Пайк Син Хо, який розкішним дальнім ударом поставив крапку в цій зустрічі.

У чвертьфіналі планетарної першості "пентакампеонес" зустрінуться з Хорватією, яка у серії пенальті перемогла Японію.

Бразилія – Південна Корея 4:1

Голи: Вінісіус 7, Неймар 13, Рішарлісон 29, Пакета 36 – Пек Син Хо 76

Бразилія: Аліссон (Вевертон 80) - Мілітао (Дані Алвес 63), Сілва, Маркіньюш, Данілу (Бремер 72) - Каземіро - Пакета, Неймар (Родріго 80) - Рафінья, Рішарлісон, Вінісіус (Мартінеллі 72)

Південна Корея: Син Гю Кім - Мун Хван Кім, Мін Дже Кім, Йон Гвон Кім, Джин Су Кім (Хон Чхол 46) - Дже Сон Лі (Лі Кан Ін 74), У Йон Чон (Сон Чу Хо 46), Ін Пом Хван (Пек Син Хо 65), Чі Чхан Хван - Ки Син Чо (Хван Ий Джо 80), Хин Мін Сон

Попередження: Чон У Йон 44

Джерело

Теги: Бразилія,Неймар,Неймар Вікіпедія, Мундіаль,Мундіаль-2022,Мундіаль в Катарі,Катар,Пеле,Плей-офф,Південна Корея,Бразилія – Південна Корея 4:1,Бразилія – Південна Корея ,Чемпіонат,Чемпіонат Світу,Чемпіонат Світу 2022,Рішарлісон,ПСЖ,Парі Сен-Жермен,Парі Сен-Жермен (ПСЖ),Пайк Син Хо,Бразилія принизила Південну Корею,Вінісіус, Неймар, Рішарлісон, Пакета
Автор: admin.sportcomua

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео