Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Мудрик забив найкращий гол Шахтаря у 2022 році: відео феноменальної атаки та удару

Мудрик забив найкращий гол Шахтаря у 2022 році: відео феноменальної атаки та удару
392512 ПЕРЕГЛЯДІВ

Донецький Шахтар оголосив автора найкращого голу команди у 2022 році. Переможцем став вінгер Михайло Мудрик.

Для визначення автора найкращого голу команди, в Шахтарі провели "Battle голів", де саме вболівальники й голосували за найкращий гол команди у 2022 році. Голосування відбувалося в інстаграмі на офіційній сторінці клубу.

У проєкті стартували 16 претендентів. І після трьох етапів відбору було визначено двох фіналістів – це голи Олександра Зубкова та Михайла Мудрика. Обидва голи було забито в матчах Ліги чемпіонів.

У фінальному голосуванні гол Михайла Мудрика у ворота шотландського Селтіка, який забезпечив "гірникам" перепустку до євровесни, набрав 348 голосів уболівальників. В цій атаці Мудрик відхопив м'яч в центральному колі, помчав з ним до воріт суперника. А коли перед ним було одразу троє захисників, знайшов можливість для удару під перекладину воріт, і голкіпер не зумів дотягнутися до м'яча.

При цьому ефектному акробатичному удару Олександра Зубкова в матчі з мадридським Реалом на "Сантьяго Бернабеу" віддали свої симпатії 262 респонденти.

Відтак Михайло Мудрик зібрав "золотий дубль" в Шахтарі. Адже до цього був визнаний і найкращим гравцем команди у 2022 році. До цього у 2021 році він теж визнавався найкращим футболістом Шахтаря.

А от "Battle голів" 21-річний півзахисник виграє вперше. Раніше переможцями проєкту ставали Віктор Коваленко (2018), Тарас Степаненко (2019) і двічі Алан Патрік (2020, 2021).

Відео найкращого голу Шахтаря у 2022 році

Джерело

Теги: Донецький Шахтар ,Шахтар ,Шахтар Мудрик ,Мудрик , Михайло Мудрик,Михайло Мудрик Вікіпедія,Мудрик Вікіпедія,Шахтар Михайло Мудрик ,ФК Шахтар ,ФК Шахтар Михайло Мудрик,ФК Шахтар Мудрик,Футбол, Новости, новости футбола, Новини, новини футболу, Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Battle голів,Мудрик забив найкращий гол Шахтаря,найкращий гол Шахтаря,найкращий гол Шахтаря Мудрик,Олександр Зубков,Зубков,Олександр Зубков Вікіпедія,Зубков Вікіпедія,Реал,Віктор Коваленко, Тарас Степаненко, Алан Патрік,Коваленко, Степаненко, Патрік,Віктор Коваленко Вікіпедія, Тарас Степаненко Вікіпедія, Алан Патрік Вікіпедія,Коваленко Вікіпедія, Степаненко Вікіпедія, Патрік Вікіпедія,Украина,Україна,Головні новини,Главныe новости
Автор: admin.sportcomua

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео