Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Гарматні удари Вінісіуса та Де Брюйне у відеоогляді матчу Реал – Ман Сіті – 1:1

Гарматні удари Вінісіуса та Де Брюйне у відеоогляді матчу Реал – Ман Сіті – 1:1
226773 ПЕРЕГЛЯДІВ

Мадридський Реал та Манчестер Сіті обмінялись яскравими гарматами у півфіналі ЛЧ.

За перші 15 хвилин "містяни" кілька разів небезпечно турбували ворота Куртуа. Спочатку Де Брюйне та Родрі пристрілювались з-за меж карного майданчика, а згодом Холанд відклеївся від оборонців Реала – у всіх випадках бельгійський кіпер був на місці.

Реал та Манчестер Сіті з двома шедеврами розійшлися миром у першому матчі 1/2 фіналу ЛЧ

"Вершкові" витерпіли стартовий тиск суперника та почали вибігати в контратаки, одна з яких закінчилась голом Вінісіуса. Бразилець відгукнувся на пас Камавінги та потужно пробив у дев'ятку. Цей гол став для Вінісіуса 15 у Лізі чемпіонів.

По перерві активнішим був Реал, проте відзначитись вдалось підопічним Гвардіоли. Де Брюйне гарматним ударом таки прошив свого партнера по національній збірній. До кінця гри "вершкові" були ближчими до другого голу, втім фінальний свисток зафіксував остаточний рахунок 1:1.

Другим матч півфіналу Ліги чемпіонів відбудеться 17 травня в Англії.

Джерело

 

Теги: Мадридський Реал ,Манчестер Сіті,МанСіті,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Новости, новости футбола,Новини, новини футболу,Футбол,Куртуа,Куртуа Вікіпедія,Тібо Куртуа,Тібо Куртуа Вікіпедія,Де Брюйне,Ліга чемпіонів
Автор: admin.sportcomua

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео