Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Уайлдер марить про бій з Усиком за статус абсолютного чемпіона світу

Уайлдер марить про бій з Усиком за статус абсолютного чемпіона світу
268064 ПЕРЕГЛЯДІВ

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Деонтей Уайлдер (42-1-1, 41 КО) перед третім боєм з Тайсоном Ф'юрі (30-0-1, 21 КО) заговорив про потенційний поєдинок з Олександром Усиком (19-0, 13 КО) за статус абсолютного чемпіона світу.

"Сподіваюся, що в цей час в наступному році у нас буде абсолютний чемпіон. Я не знаю. Але коли я поб'ю Ф'юрі, і якщо Усик вдруге переможе Джошуа, а багато в світі пророкують, що це станеться, якщо тільки Ентоні нічого не змінить у своєму тренувальному таборі, то, думаю, Олександр буде людиною честі і поб'ється зі мною.

Якщо все складеться добре, якщо на той момент у Усика ще будуть титули, а я поб'ю Ф'юрі, то я думаю, що ви побачите це бій", - сказав Уайлдер.

Шанс знову стати чемпіоном світу у Деонтея Уайлдера буде 9 жовтня в Лас-Вегасі. Що стосується Олександра Усика, то його реванш з Ентоні Джошуа запланований на лютий-березень 2022 року.

Теги: Бокс,новости бокса,новини боксу,новости,новини,Спортивные новости,Спортивні новини,спорт,Новости спорта,Новини спорту,Украина,Україна,Деонтей Уайлдер,Деонтей Уайлдер Википедия,Уайлдер Википедия,Деонтей Уайлдер Вікіпедія,Уайлдер Вікіпедія,Уайлдер,WBC Деонтей Уайлдер,WBC Уайлдер,WBC ,Тайсон Фьюри,Фьюри,Тайсон Фьюри Википедия,Фьюри Википедия, Ф'юрі,Тайсон Ф'юрі,Тайсон Ф'юрі Вікіпедія,Ф'юрі Вікіпедія , Джошуа Вікіпедія ,Джошуа Википедия, Ентоні Джошуа, Ентоні Джошуа Вікіпедія ,Джошуа , Энтони Джошуа,Энтони Джошуа Википедия, Александр Усик , Александр Усик Википедия,Олександр Усик Вікіпедія,Усик Вікіпедія,Усик Википедия,Усик
Автор: admin.sportcomua

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео