Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Пак'яо планує сенсаційне повернення на профі-ринг

Пак'яо планує сенсаційне повернення на профі-ринг
191363 ПЕРЕГЛЯДІВ

Єдиний в історії екс-чемпіон світу в 8 вагових категоріях Менні Пак'яо отримав пропозиції повернення у професійний бокс.

"Пакмен" повісив рукавиці на цвях ще у 2021 році після фіаско від кубинця Йорденіса Угаса. Невдовзі він спробував свої сили у політиці – балотувався на президентських виборах рідних Філіппін, але посів лише 3 місце.

Подейкують, що президентські перегони коштували Менні Пак'яо значної суми. Тож після невдачі він повернувся на ринг та виступив у виставкових поєдинках. Тепер він може зробити легендарний камбек у профі, повідомляє Marca.

Президент MP Promotions Шон Гіббонс повідомив, що він веде перемовини з Едді Хірном щодо повноцінного поєдинку Пак'яо проти Коннора Бенна. Їхній бій може відбутися на Близькому Сході, глядачам доведеться заплатити за перегляд події онлайн за системою PPV.

Нагадаємо, раніше Бенн провалив допінг-контроль. У його пробі виявили великий вміст кломіфену – цей препарат призначають при безплідді. Однак Конор зміг довести, що ця речовина опинилась в його організмі через те, що він багато споживав курячих яєць.

Джерело

Теги: Менні Пак'яо,Пак'яо,Менні Пак'яо Вікіпедія,Пак'яо Вікіпедія,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Бокс,новости бокса,новини боксу,Новости,Новини,Йорденіс Угас,Йорденіс Угас Вікіпедія,Пакмен,MP Promotions Шон Гіббонс,MP Promotions Гіббонс,Шон Гіббонс,MP Promotions ,Коннор Бенн,Бенн,Едді Хірн,Едді Хірн Вікіпедія,Хірн,Хірн Вікіпедія
Автор: admin.sportcomua

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео