Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

​У Дербі Північного Лондона кращим став “Тотенхем”

​У Дербі Північного Лондона кращим став “Тотенхем”
193895 ПЕРЕГЛЯДІВ

27-й тур Англійської Прем’єр-ліги розпочався гучним поєдинком – принциповим протистоянням двох команд Північного Лондона – “Тотенхему” та “Арсеналу”. Обидва колективи перебувають у зоні Ліги чемпіонів та націлені лише на те, аби потрапити у головний клубний турнір Європи. У втіленні цієї мети їм допомогають чи не найгучніші імена цього сезону – бомбардир “шпор” Гаррі Кейн та новачок “канонірів” Пьєр-Емерік Обамеянг.

Обидва футболісти були дуже налаштовані на це протистояння. Особливо Гаррі Кейн, для якого кожен матч проти “Арсеналу” є принциповим, оскільки у ранньому дитинстві юного футболіста вигнали зі школи “Арсеналу”. Тому саме у таких матчах він і показує усе, на що здатен.

Попри гучну і багатообіцяючу афішу, перший тайм не був багатий на моменти. “Тотенхем” володів ініціативою, перебував на полі суперників. Відповідно підопічні Арсена Венгера демонстрували хорошу гру у захисті, але при цьому їм не вдавалось навіть потрапляти у ствір воріт.

Друга сорокап’ятихвилинка була набагато цікавішою. Все розпочалось з активних атак господарів поля. Така активність спричинила і перше взяття воріт “Арсенала”. Так, Девіс навісив на Гаррі Кейна – і останній головою влучив у ворота – 1:0. Через хвилину у нього була чергова нагода реалізувати черговий епізод і подвоїти рахунок. Протягом усього другого тайму декілька разів рятував ворота голкіпер “канонірів” Петр Чех.

Під кінець гри гості пішли вперед, шукаючи щастя у воріт “шпор”. Алєксандер Ляказетт міг навіть двічі розписатись у воротах суперників. Але “Тотенхему” вдалось втримати постійний напір “канонірів” і втримав мінімальну перемогу – 1:0.

Варто зауважити, що на стадіоні “Уемблі” командам вдалось зібрати рекордну кількість глядачів за всю історію Англійської Прем’єр-ліги – 83 222 уболівальників.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео