Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В місті Буча відбувся благодійний забіг на підтримку ЗСУ «BUCHA RUN» 2024.

В місті Буча відбувся благодійний забіг на підтримку ЗСУ «BUCHA RUN» 2024.
299107 ПЕРЕГЛЯДІВ

В місті Буча відбувся благодійний забіг на підтримку ЗСУ «BUCHA RUN» 2024.

 

Незважаючи на похмурий суботній ранок 15 червня 2024 року за спільної організації Бучанської міської ради та Відділення НОК України в Київській області в мальовничому куточку Київщини, місті – герої Буча відбувся благодійний забіг «BUCHA RUN 2024».

Окремо слід зауважити забіг проведено в рамках акції «Бучанський дрон 2.0», що покликаний придбати безпілотні літальні апарати для бійців 47-ої окремої механізованої бригади «Магура», а їх вдалося зібрати 575 тисяч гривень.

«BUCHA RUN» - це в більшості волонтерський проєкт, та про здоровий спосіб життя, наші традиції, вшанування та підтримка воїнів-визволителів, це про особистість, це про тебе! Це про Україну!

Звісно такі спортивні форуми не відбуваються без почесних та іменитих гостей: Анатолій Федорук – міський голова міста Бучі, Ігор Малинський – голова Відділення Національного олімпійського комітету України в Київській області, Робін Мартз – директор відділу програм з охорони здоров’я від USAID, Наталя Пигида – учасниця 3-х Олімпіад, бронзова призерка Олімпійських ігор в Лондоні з легкої атлетики, Сергій Гайдай – представник Міністерства молоді та спорту України, Наталія Лупу – учасниця Олімпійських Ігор 2012 та Олімпійських Ігор 2016, Віталій Роженко – Директор спортивної платформи «Фітофан» в Україні, Дмитро Жадаєв - директор ТОВ «ДІФРАНО ЮНІОН», Ігор РУСС – учасник Олімпійських ігор 2016 з легкої атлетики, а також спортивна громадськість Київщини тренери та вчителі.

Ми безмежно вдячні кожному, хто долучився до цієї масштабної ініціативи. Енергія, рішучість та відвага, з якими ви подолали дистанцію, надихнули всю Бучанську громаду до подальших спортивних проєктів заради Нашої перемоги на всіх фронтах.

Окрема подяка усім партнерам та підприємцям, які долучилися до забігу та зробили свій внесок у благодійність. Зокрема ТРЦ «Avenir Plaza», ТОВ «Діфрано юніон», Міжнародній соціально-спортивній платформі ФІТОФАН, компанії АВАЛОН, мережі супермаркетів НОВУС та всій небайдужій спільноті яка підтримала даний забіг!

Загалом в заході прийняло участь більше 500 учасників різних вікових категорій які в свою чергу були нагороджені пам’ятними медалями та подарунками від спонсорів забігу.  

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео