Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Медальний «хет-трик» борців-вільників ЛДУФК на молодіжній першості України-2019

Медальний «хет-трик» борців-вільників ЛДУФК на молодіжній першості України-2019
224021 ПЕРЕГЛЯДІВ

Учора, 18-го січня, у Хмельницькому завершився чемпіонат України-2019 з вільної боротьби серед молоді віком до 23-х років. У доробку студентів кафедри атлетичних видів спорту (завідувач – доцент Федір Загура) Львівського державного університету фізичної культури на всеукраїнському молодіжному форумі три медалі – дві срібні та одна бронзова. 

Найкраще з-поміж студенток Львівського державного університету фізичної культури виступили четвертокурсниця факультету фізичної культури і спорту Ірина Остапук та магістрант цього факультету Тетяна Польова, які вибороли срібну і бронзову медалі відповідно.

А в змаганнях чоловіків студент другого курсу факультету фізичної культури і спорту Олександр Хомич, поступившись у фінальній сутичці досвідченішому борцю з Броварів Денису Павлову, виборов срібну нагороду та завоював звання «Майстер спорту України».

У ваговій категорії до 97 кг відразу двоє студентів четвертого курсу факультету педагогічної освіти пробилися до бронзових фіналів, де на жаль, Денис Каланджій і Павло Білас програли свої сутички борцям з Херсона та Миколаєва і посіли п’яті підсумкові місця.

Загалом, жіноча збірна команда Львівської області посіла перше загальнокомандне місце, а чоловіча – друге. Отож, вітаємо з успішним виступом наших хлопців і дівчат, а також їхніх особистих тренерів та кафедру атлетичних видів спорту ЛДУФК.

ВІЛЬНА БОРОТЬБА. ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ-2019 СЕРЕД МОЛОДІ U-23

Результати виступів представників ЛДУФК

Жінки
53 кг – Боднар Олена – 5-е місце
55 кг – Польова Тетяна – 3-є місце
59 кг – Остапук Ірина – 2-е місце
62 кг – Остапук Анастасія і Левчун Ольга – обидві 5-е місце

Чоловіки
74 кг – Хомич Олександр – 2-е місце 
97 кг – Денис Каланджій і Павло Білас – обидва 5-е місце

 

http://ldufk.edu.ua

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео