Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Десислава Ніколова — нова волейболістка СК «Прометей»

Десислава Ніколова — нова волейболістка СК «Прометей»
175658 ПЕРЕГЛЯДІВ

Склад волейбольного Спортивного клубу «Прометей» поповнився черговою легіонеркою. До бразилійок — діагональної Лайзи Келлі Фігейреду Феррейро та центральної блокуючої Ракель Лофф да Сілва — приєдналася представниця Болгарії, догравальниця Десислава Ніколова.

Волейболістка вже прибула до Кам’янського, де готується повноцінно влитися в тактичні схеми Андрія Романовича — наставника «Прометея», поточного лідера української жіночої Суперліги.

«Команді потрібно було посилити прийом та додати в швидкості гри, тому ми й підписали догравальницю. Тренерський штаб опрацював багато інформації, зрештою вибір пав саме на Десиславу, яку нам порекомендував перевірений агент. Болгарська волейболістка втілює в собі багато якостей, які нам імпонують. Десислава Ніколова справила на мене приємне враження ще до свого приїзду в Україну, коли ми листувалися й спілкувалися з нею телефоном. Впевнена, що її поява в СК «Прометей» піде на користь і без того хорошій атмосфері в команді», — розповіла генеральна менеджерка СК «Прометей» Марія Александрова.

Десислава Ніколова — волейболістка збірної Болгарії. Впродовж своєї кар'єри вона встигла пограти в рідному чемпіонаті, а також в Австрії, Італії та Туреччині. Контракт із 28-річною спортсменкою підписаний до кінця нинішнього сезону.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео