Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чого чекати від «Євробачення» в 2021 році?

Чого чекати від «Євробачення» в 2021 році?
193556 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Євробачення» в 2021 році проведуть по одному з чотирьох сценаріїв. Якщо до моменту початку конкурсу з'явиться вакцина від коронавірусу, захід пройде в звичайному форматі з глядачами. В іншому випадку присутнім доведеться дотримуватися соціальної дистанції, або конкурсанти виступлять зі своїх країн без глядачів.

Організатори «Євробачення» назвали чотири можливі варіанти проведення музичного конкурсу в 2021 році. Про це йдеться в прес-релізі, опублікованому на сайті конкурсу. Успішний результат буде прямо залежати від ситуації з пандемією і появи надійної вакцини від COVID-19.

У першому випадку захід пройде в звичайному режимі з глядачами. Передбачається, що репетиції та виступи виконавців відбудуться на арені Ahoy в Роттердамі. Делегації всіх країн також зможуть безперешкодно переміщатися по місту і відвідувати заходи.

Другий варіант передбачає соціальне дистанціювання в 1,5 метри між усіма конкурсантами і глядачами. Крім того, кількість членів делегації з кожної країни і представників ЗМІ обіцяють скоротити. Сидячі місця в залі будуть розподілятися методом жеребкування. Якщо людина програє, то гроші за квиток йому повернуть.

Третій сценарій не виключає, що кордони деяких країн до 2021 року, як і раніше виявляться закритими. В цьому випадку артисти, які не зможуть приїхати в Роттердам, виступлять у себе на батьківщині, інші ж заспівають на сцені в Ahoy наживо. Крім цього, присутніх на конкурсі зобов'яжуть дотримуватися дистанції.

Нарешті, згідно з четвертим сценарієм «Євробачення» пройде в умовах карантину без глядачів. Кожен учасник виступить зі своєї країни, а потім всі трансляції об'єднають в єдине телешоу з Ahoy в Роттердамі. В такому ж форматі пройде дитяче «Євробачення» в листопаді цього року.

Остаточне рішення по тому, як пройде вокальне змагання, буде прийнято на початку 2021 року. Раніше в Європейській мовній спілці «Євробачення» оголосили нову дату проведення міжнародного пісенного конкурсу. Півфінальні виступи пройдуть 18 і 20 травня 2021 року, а фінальний концерт відбудеться 22 травня.

Міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2020» повинен був пройти в концертному залі Ahoy в Роттердамі з 12 по 16 травня, але 18 березня керівництво Європейського мовного союзу прийняло рішення відмовитися від заходу в традиційному концертному вигляді через пандемію коронавірусу. До сих пір невідомо, чи прийме в ньому участь Little Big. Якщо петербурзький колектив знову буде затверджений в якості представника Росії, йому потрібно буде написати нову пісню. Згідно з правилами «Євробачення», до участі допускаються композиції, записані не раніше вересня року, що передує проведенню конкурсу.

На початку червня Little Big отримала німецьку національну премію Berlin Music Video Awards в категорії «Найтрешовіше відео» за кліп на пісню «Go Bananas». Через обмеження, пов'язаних з пандемією коронавірусу, церемонія вручення премії проходила онлайн. За перемогу в номінації боролися німецька група Die Atzen з кліпом на пісню «Ballern» і південнокорейський колектив Balming Tiger з роликом «Kolo Kolo». Також кліп «Go Bananas» посів третє місце в категорії «Краще музичне відео».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео