Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ЗАВЕРШИВСЯ ЧЕМПІОНАТ ЄВРОПИ ЗІ СПОРТИВНОГО БОУЛІНГУ СЕРЕД МОЛОДІ

ЗАВЕРШИВСЯ ЧЕМПІОНАТ ЄВРОПИ ЗІ СПОРТИВНОГО БОУЛІНГУ СЕРЕД МОЛОДІ
110882 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цими вихідними завершився чемпіонат Європи зі спортивного боулінгу серед молоді. Загалом у турнірі взяли участь 156 спортсменів (66 дівчат та 90 хлопців) з 28 країн. Змагання відбувались у програмах двійки (юнаки та дівчата), команди «четвірки» (юнаки та дівчата) та сінгли. В Українців цього року немає медалей, але є чудові результати.

В перший день змагалися юнаки та дівчата у двійках, та всі команди поза ТОП 10, однак в індивідуальному заліку після перших 6 ігор (всього було 18 ігор - 6 у даблах, 6 у командах (четвірки) та 6 в сінглах) Олександру Нечипаєву (Київ) та Миколі Сєліну (Харків) вдалося закріпитися у Групі Мастерс (найкращі 24 спортсмена). Після першого змагального дня вони посіли 16 (Олександр) та 20 (Микола) місця у турнірній таблиці. А в особистому заліку дівчат Дар'я Нєчетова розташувалася на 11му місці, що теж принесло їй участь у групі Мастерс.

У четвірках результати трохи кращі обидві українські четвірки, і юнаки і дівчата, у десятці найкращих команд Європи: юнаки - 8 місце, дівчата – 9.

З кожним днем збірна України демонструвала все кращі результати і в сінглах українці запам’ятались всім делегаціям «ідеальною грою» від Олександр Нечипаєв. В результаті він посів 8 позицію, але зупинився за крок до п’єдесталу в номінації All-events, де він став четвертим. До бронзи йому не вистачило лише 5 балів.

До номінації Мастерс (кращі 24 спортсмени турніру) потрапили Олександр Нечипаєв та Микола Селін. Микола зійшов з дистанції на перших іграх, Олександр зупинився на 8 сходинці. Крім того, організаторами перевіряється рекорд Європи, який можливо встановив Олександр: 2 ідеальні гри за турнір від одного спортсмена.

Прес-служба Спортивного комітету України

Теги: спорт, неолімпійський спорт, боулінг

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео