Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ПІДСУМКИ ЩОРІЧНОЇ ЦЕРЕМОНІЇ «ЗІРКИ СПОРТИВНОГО РОКУ»

ПІДСУМКИ ЩОРІЧНОЇ ЦЕРЕМОНІЇ «ЗІРКИ СПОРТИВНОГО РОКУ»
249239 ПЕРЕГЛЯДІВ

25 квітня 2018 року в креативному просторі FEDORIV Hub відбулась шоста урочиста церемонія нагородження найкращих спортсменів-неолімпійців за підсумками 2017 року.

Переможці визначилися в номінаціях: «Найкращий спортсмен року», «Найкраща спортсменка року», «Найкраща команда року», «Найкращий тренер року», «Дебют року», «Організатор року», «Соціальна ініціатива року».

Найкращою спортсменкою року за версією Спортивного комітету України стала Лариса Соловйова, чотириразова чемпіонка Всесвітніх ігор (2005, 2009, 2013, 2017), багаторазова чемпіонка та рекордсменка Європи та світу. Нагороду Ларисі вручав голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко, який мав ще один сюрприз для неолімпійської героїні: Лариса Соловйова отримала від сертифікат на двокімнатну квартиру.

В номінації найкращий спортсмен року перемогу здобув також чемпіон Всесвітніх ігор з джиу-джитсу Богдан Мочульський.

Наймолодшою володаркою номінації стала 9-річна чемпіонка світу з вейкбордингу Олександра Самойленко, яка отримала статуетку «Дебют Року».

Людина без якої у спортсмена не буває перемог – це тренер. У цій церемонії сперечались кращі з кращих, але перемогу здобув Павло Євтушенко, тренер національної збірної з таїландського боксу Муей-Тай.

Командою року стала жіноча пара зі синхронних стрибків на батуті Світлана Малькова та Наталія Москвіна.

Номінація «Соціальна ініціатива року» була представлена проектом з адаптації ветеранів АТО через спорт. Пілот проекту був запущений в місті Краматорськ. Ментором проекту став багаторазовий чемпіон та рекрдсмен Європи та світу з пауерліфтингу Олексій Бичков.

Асоціація футзалу України нагородили в номінації «Організатор року», яку отримав президент Асоціації Сергій Владико.

Спортивним комітетом України було також відзначено UA:Перший за першу в історії трансляцію Всесвітніх ігор на телебаченні. Нагороду від президента СКУ Іллі Шевляка отримав виконавчий продюсер творчого об’єднання спортивних програм UA:Перший Нікіта Хозоров.

Вітаємо всіх переможців та бажаємо нових звершень!

Фотозвіт

Прес-служба Спортивного комітету України

Теги: спорт, неолімпійський спорт, зірки спортивного року, номінація

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео