Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дніпрянам на День Міста подарували концерт «Українського Паганіні».

Дніпрянам на День Міста подарували концерт «Українського Паганіні».
28962 ПЕРЕГЛЯДІВ

9 вересня, у неділю, свято до Дня Міста продовжилося! 

Міжнародний Благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» подарував мешканцям Дніпра і гостям обласного центру, справжнім шанувальникам музики яскравий  подарунок. Спеціально для дніпрян на Фестивальному причалі, з концертною програмою виступив відомий колектив «Попадюк бенд». Керівник гурту і всесвітньо відомий скрипаль, Заслужений артист України Василь Попадюк, якого називають у світі «українським Паганіні», піаніст і грає музику у стилях world music, latino, gypsy, джаз. Він вміє грати на 15 музичних інструментах і має композиторський талант.

Концерт віртуоза, незважаючі на прохолодну погоду, зібрав багато прихильників його таланту. Серед них меценат та громадський діяч, президент Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Олександр Володимирович Петровський з родиною і друзями. Саме він став ініціатором та організатором приїзду до Дніпра відомого артиста.

Також на концерті був присутній Єпископ Дніпровський та Криворізький Симеон і чисельні представники Дніпровськоі Єпархії УПЦ КП. Багато було і діячів культури, зокрема директор Дніпровського театра їм. Т. Шевченка, заслужена артистка України Оксана Іванівна Петровська, відомий режисер та патріот України Володимир Назаров. Також на святі були присутні - почесний консул Латвії в Дніпропетровській області Петро Декальчук, заступник міського голови Олександр Шикуленко, віце-президент Міжнародного Благодійного фонду Олександра Петровського «Солідарність» Яна Іванілова та багато інших поважних гостей та дніпрян.

Ведучим цього концерту був народний артист України Петро Мага, який спеціально для Олександра Петровського написав і прочитав зі сцени патріотичний вірш про місто Дніпро. А потім під оплески глядачів особисто вручив Олександру Володимировичу написаний текст на згадку.

Концертна програма колективу «Попадюк Бенд» на Фестивальному Причалі Дніпра тривала більше двох годин і дала змогу насолодитись музикою багатьом дніпрянам.

Міжнародний Благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» ще раз вітає Дніпрян та гостей обласного центра зі святом Дня Міста !

Автор: МБФС

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео