Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україну навідають «круті чуваки» Рассел Кроу та Райан Гослінг

Україну навідають «круті чуваки» Рассел Кроу та Райан Гослінг
215796 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже 10 червня українські кіномани зможуть насолодитися однією з найкращих комедій цього року – кримінальною стрічкою «Круті чуваки», режисером якої виступив культовий американець Шейн Блек. На рахунку містера Блека такі оригінальні й несподівані кінофільми як комедійна квадрологія «Смертельна зброя» (у якості сценариста), третя «Залізна людина» із Робертом Дауні-молодшим та «Поцілунок навиліт».

Номінант на премію «Оскар» Райан Гослінг та її лауреат (за неймовірного «Гладіатора») Рассел Кроу, перетворившись на субтильного детектива та брутального костолома, чудово розігрують з себе не тільки персонажів, органічно вписаних в атмосферу Америки 70-х років, а ще й чудових комедіантів, які, намагаючись зберегти серйозні обличчя, розпутують загадкову справу. І те, що починається як звичайне зникнення дівчини, крок за кроком перетворюється у справжній злочин століття…

Варто відзначити, що два роки тому схожа тема вже була продемонстрована у колоритному та яскравому детективному трилері «Уроджена вада» режисера Пола Томаса Андерсона. Спираючись на захоплені відгуки американських кінокритиків, «Круті чуваки», які вже стали сенсацією у Сполучених Штатах, мають усі шанси захопити й український кінопростір.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео