Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Виставка художніх творів учениць арт-студії Тетяни Савушкіної «Tanya Sava Art» - «Єдність несхожих»

Виставка художніх творів учениць арт-студії Тетяни Савушкіної  «Tanya Sava Art» -  «Єдність несхожих»
85222 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Виставка триває з 25 липня по 27 серпня 2019 року

Відкриття – 25 липня о 18:00

 

Місце проведення: І поверх Центру Української Культури та Мистецтва,

м. Київ, вул. Хорива, 19-В, тел. (044) 425-12-64,  (044) 425-12-66.

За підтримки Центру Української Культури та Мистецтва.

 

«Єдність несхожих» – перша виставка мисткинь-початківців, учениць арт-студії «Tanya Sava Art», яку очолює художниця, письменниця та волонтерка Тетяна Савушкіна.

Під час виставки будуть презентовані роботи Алли Шлапак, Алли Рассказової, Світлани Марченко, Юлії Дикої, Оксани Пархоменко, Світлани Ізотової, Наталії Некрутенко, Каті КаДе, Наталії Шамрай та Олени Гришко.

У межах мистецького проекту учасниці поділяться особистими досягненнями та напрацьованими вміннями роботи з різними техніками акрилового живопису. Десять художниць різних професій та з різних сфер діяльності через свої картини презентують власні бачення та інтерпретації візуального мистецтва.

Експозиція «Єдність несхожих» – це про вивчення свого внутрішнього світу через творчість, про прийняття себе і своїх здібностей та обдарувань.

Мисткині кажуть: «Коли ми любимо те, чим займаємося, ми «розширюємося», даруємо добро оточуючим, ділимося своїм відкриттям, а також підтримуємо, надихаємо інших. Завдяки живопису змінюється наше повсякденне життя, ми стаємо більш спостережливими, уповільнюємося, бачимо красу в людях, подіях, навколишньому світі…У такий спосіб ми бачимо відтінки та красу форм. Змінюється стан Душі і світ стає прекраснішим, яскравішим, багатшим. Ми змінюємо світ і це нас об’єднує…– таких різних і схожих водночас».

Роботи для виставки створювали впродовж шести місяців. Експозиція нараховуватиме близько 20-ти картин.

Тетяна Савушкіна – художниця, письменниця, власниця арт-студії Tanya Sava, викладач, волонтер (проекти від ГО «Федерація жінок за мир у всьому світі», підтримка БФ допомоги онкохворим дітям «Краб» та інші). Творчу студію “Tanya Sava Art” художниця заснувала у 2014 році.

 

Навчання: 2009 – 2011 рр. – малюнок та живопис (студія «Палітра», під керівництвом відомого художника-живописця Віктора Семеняка); по теперішній час вивчає олійний живопис, опановує техніки акрилу та акварелі, гончарне мистецтво, експериментує з різними стилями. Окрім того, вивчає техніку рідкого акрилу Fluid Acrilyс). Також, протягом 3 місяців вивчала цифровий малюнок у студії Art Craft (м. Київ).

За декілька років художницею створено більше 100 робіт, більшість з яких знаходяться у приватних колекціях України, Росії, Франції, Польщі, США, Китаю. Провела більше 350 майстер-класів із живопису акрилом.

 

 

Час роботи виставкових залів:
Пн.- Пт. – 10:00 – 19:00; Сб. – 10:00 – 18:00; Нд. – вихідний.

 

Адреса Центру Української Культури та Мистецтва:
Україна, м. Київ, вул. Хорива, 19-В, ст.м. «Контрактова площа»

 

Із питань отримання фотографій, відео-матеріалів, організації ексклюзивних інтерв’ю, сюжетів, цікавих та корисних матеріалів – звертайтеся до Ольги Музиченко за тел.: 097-98-22-783

або по е-mail: olga.muz@dolesko.com.

Теги: виставка ,картини

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео