Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На прикарпатського «котолюба» завели справу

На прикарпатського «котолюба» завели справу
8780 ПЕРЕГЛЯДІВ

У місті Стебники Львівської області зооактивісти знайшли гараж, де чоловік утримував у клітках 50 котів. Випадок набув швидкого розголосу через соціальні мережі.Захисниця братів наших менших Наталія Петрицин поділилась шокуючою публікацією на своєму акаунті у Facebook.На відео видно, що клітки повністю заповнені тваринами, приміщення невелике і брудне. Сама Наталія коментує, що у гаражі сморід, а тварини перелякані.
Волонтери знайшли це місце випадково, коли підгодовували безпритульних тварин. Чоловіка вони бачили, але не звернули уваги на його часті візити до будівлі. Після того, як про зачинених пухнастиків дізналися в околиці, власник тварин вивіз їх в невідомому напрямку. Камери зафіксували, що о 00:45 він повантажив мішки і клітки у авто.
Нині поліції ще не вдалося становити місце перебування чоловіка. Але кримінальне провадження вже відкрили за ст.299 ч.1(жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Також для розгляду справи у Трускавці була створена комісія з представників міської ради, волонтерів та поліції.

Теги: тваринництво,волонтери

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео