Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Радою національних спільнот України буде відправлено гуманітарну допомогу в зону АТО

Радою національних спільнот України буде відправлено гуманітарну допомогу в зону АТО
28020 ПЕРЕГЛЯДІВ

Рада національних спільнот України продовжує проводити активну роботу зі збору всього необхідного для підтримки військовослужбовців, які захищають незалежність і цілісність України в зоні проведення антитерористичної операції на Сході України. Багато співробітників Ради стали волонтерами і беруть участь в акціях, організованих у всіх населених пунктах, спрямованих на підтримку воїнів і ветеранів АТО та членів їх сімей.

Нещодавно відбулася зустріч Голови Ради національних спільнот України Ашота Аванесяна та керівника Військово-цивільної адміністрації міста Мар’їнка та села Побєда Мар’їнського району Донецької області Олександра Теслі.

Головною метою зустрічі стало обговорення збору і відправлення гуманітарної допомоги від РНСУ в зону проведення антитерористичної операції на Сході України. В першу чергу вантаж планується доставити в інтернати, дитячі будинки, ветеранам і воїнам АТО, які проживають в районах Мар’їнки, Авдіївки, Попасного, Золотого та Степного.

Керівник Олександр Тесля наголосив на необхідності створення запасу тих же бронежилетів і касок для майбутнього поповнення лав військовиків. А ще підкреслив важливість чіткого обліку й правильного фасування гуманітарних вантажів у місцях їхнього збору й зберігання. Він зазначив: «Люди, які проявляють патріотизм в безкорисливому піклуванні за свою армію, гідні того, щоб жити на своїй вільній землі, розраховуючи на захист вірних присязі військовослужбовців, героїзм, патріотизм та відданість яких є найкращою і найсильнішою зброєю проти окупантів. Я дякую Раді національних спільнот України за виявлене бажання співпрацювати». Олександр Олександрович наголосив, що першочерговими потребами населення на окупованих територіях і воїнів на передовій є: освітлення вулиць, ліки та медичне обладнання, свердловини для води та налагодження шляхів водопостачання, дитячі майданчики, засоби особистої гігієни для військових, набори харчових продуктів, канцелярські набори для дитячих будинків.

Підсумовуючи зустріч, її учасники наголошували: бойові дії на Сході – справа не тільки військових, котрі виконують свій обов’язок. Це справа і кожного із нас.

Голова Ради Ашот Аванесян нагородив керівника Військово-цивільної адміністрації міста Мар’їнка та села Побєда Мар’їнського району Донецької області Олександра Теслі медаллю РНСУ — «Захисник Батьківщини».

Під час зустрічі було досягнуто попередньої домовленості щодо розповсюдження у військових частинах газети РНСУ «Національний діалог» і підписання меморандуму про співпрацю між РНСУ та Військово-цивільною адміністрацією міста Мар’їнка та села Побєда Мар’їнського району Донецької області, який буде підписано найближчим часом.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео