Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

23 березня у Національній філармонії України виступить відомий скрипаль Андрій Бєлов

23 березня у Національній філармонії України виступить відомий скрипаль Андрій Бєлов
221483 ПЕРЕГЛЯДІВ

Андрій Бєлов – справжня зірка сучасного скрипкового виконавства. Висока професійна майстерність і сонячна вдача забезпечили цьому музиканту любов і повагу широкої публіки.

Андрій народився в Хмельницькому. Закінчив Київську спеціальну музичну школу-інтернат в класі професора Михайла Кузнєцова, а відтак продовжив навчання в Ганновері, де навчався в Університеті музики і драми під керівництвом професора Кшиштофа Вегжіна, та Паризькій консерваторії. В Україні образ скрипаля Андрія Бєлова сформували передусім такі факти з його біографії, як блискуча перемога на престижному мюнхенському конкурсі ARD1999 року, гра у складі легендарного Квартету ім. Шимановського, де він – перша скрипка, і виконання сольної партії на прем’єрі 2009 року нового скрипкового концерту Мирослава Скорика.

23 березня Андрій Бєлов виступить у супроводі Академічного симфонічного оркестру Національної філармонії України під орудою Віталія Протасова - виконає віолончельний Концерт Фрідріха Гульди, транскрипцію якого для скрипки зробив сам. А обрамлять цей твір на вечорі Симфонія №46 Йозефа Гайдна та медитативна Симфонія №6 сучасного грузинського класика Гії Канчелі.   

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео