Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Столичний фунікулер буде закритий на ремонт

Столичний фунікулер буде закритий на ремонт
27514 ПЕРЕГЛЯДІВ

Плановий капітальний ремонт очікує на Київський фунікулер протягом найближчого місяця. У зв’язку з цим цей вид столичного транспорту буде закритий з 17 липня до 18 серпня. Такі ремонтні роботи є традиційними і визначені спеціальним регламентом, тому проводяться щороку.

У підприємстві «Київпастранс» офіційно повідомили про те, що починаючи з 7 години 17 липня тимчасово припиняє рух фунікулер, що починає свій рух на Поштовій площі. Згідно з офіційним планом, фунікулер підлягає обов’язковому обстеженню та плановому ремонту основних частин та механізмів.
Киян попереджають про те,що можна не хвилюватися з приводу таких тимчасових незручностей, оскільки випробування механізмів і вузлів цього виду транспорту та його плановий ремонт відбувається щороку, оскільки це передбачено спеціальними правилами будови та використання фунікулерів. Як повідомляють у «Київпастранс», за умови позитивних результатів випробувань після завершення ремонтних робіт цей вид транспорту отримає дозвіл на експлуатацію протягом наступного року.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео