Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Життя в Україні - це життя без світла, води та опалення. Зима та її наслідки для українців

Життя в Україні - це життя без світла, води та опалення. Зима та її наслідки для українців
417647 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українські АЕС перестали працювати, а ГЕС та ТЕС знеструмлені. Але не дивлячись на це, відсутність світла, води, опалення та бензину у зимовий період українців не лякає. Навпаки, закликає допомагати один одному.

 

23 листопада, через масову атаку російськими військовими постраждали об`єкти критичної інфраструктури. Цього разу атака понесла за собою критичні результати - відключення Південноукраїнської, Запорізької, Рівненської та Хмельницької АЕС. В додаток, ГЕС та ТЕС України були частково знеструмлені, що залишило українців без тепло- та водопостачання.

 

Через відсутність світла перестали працювати торгові центри та трамваї. Маленькі магазини ще працюють, але розрахуватися можливо лише готівкою. На щастя, робота автомобілів від світла не залежить, хоча тут є і свої нюанси. Причиною перебоїв у роботі будь-якого транспорту є світлофори та бензин. 

 

Багато заправок не працюють, а інші мають надмірну кількість покупців, що створює величезні затори. Отримавши бензин можна рушати у дорогу, але будьте обережні на дорозі, адже світлофори не працюють, вони не регулюють дорожній рух.

 

 

Джерело фотографії: офіційна сторінка Олександра Маркушина

 

Офіс президента нагадує про те, що у кожному регіоні є «пункти незламності». Зараз вони є дуже актуальними, особливо через зиму, яка принесла з собою сильний вітер та температуру нижче нуля. Тому кожен охочий може туди завітати аби розігріти їжу, зарядити телефон або випити кави. До того ж можна легко доєднатися до допомоги зареєструвавшись на сайті та позначивши чим саме ви можете допомогти. 

 

Українці кажуть, що не поїдуть з міста навіть через повторний блекаут. Холод, минуща відсутність світла та гарячої води їх не лякає, адже хто як не вони підтримуватимуть економіку країни.

 

Джерело фотографії: офіційна сторінка президента України

 

Не зважаючи на тимчасові проблеми Офіс президента повідомив, що електрика вже постачається в усі області України, хоча й працює з певними перебоями. Зазначають, що комунальники та електрики працюють цілодобово над ліквідацією наслідків атаки РФ, тому панікувати не слід. Також розробили карту «пунктів незламності», щоб людям було легше знайти його. А у разі відсутності інтернету оголошення розміщенні на дверях шкіл, аптек та державних закладів.

Теги: Україна,блекаут,Пункти незламності

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео