Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Вітаємо з Днем усіх закоханих!

Вітаємо з Днем усіх закоханих!
404732 ПЕРЕГЛЯДІВ

День святого Валентина, День усіх закоханих – це відоме в усьому світі свято, яке прийнято проводити разом з рідними, близькими чи коханими людьми. Кожне 14 лютого ми святкуємо цей день даруючи солодощі один одному і, навіть не дивлячись на складнощі сьогодення, кожен з нас сповнений любові та найприємніших відчуттів.

У День закоханих прийнято вітати зі святом даруючи подарунки, а саме: солодощі, квіти та спеціальні листівки у формі серця — валентинки тощо. Однак, вітати сьогодні можна не лише своїх коханих, а й усіх родичів, друзів та колег.

В цей день ми щиро вітаємо усіх і кожного, бажаємо, щоб любов завжди жила в вашому серці, щоб на душі було затишно, тепло і радісно, щоб в житті все вдавалося і поруч завжди були віддані і кохані люди. Бажаємо любити своїх близьких, свою другу половинку, свою роботу і захоплення, своє життя і себе так, як того хотіли б ви. І нехай уся любов завжди буде тільки взаємною.

Бажаємо любові, розуміння, ніжності та романтики. Щоб ви ніколи не знали, що таке самотність. Нехай любов панує в житті, випромінюючи щастя і удачу в сім'ї, на роботі, вдома і на вулиці. Бажаємо завжди бути в парі з коханою людиною, щоб ніякі перешкоди не були чимось серйозним, щоб ніщо не ставало на заваді вашого щастя. Нехай свято подарує море позитивних емоцій і приємних відчуттів.

Віримо разом у найкраще і нехай цей день буде мирним, світлим та найкращим. Вітаємо з Днем святого Валентина!

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео