Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чикаго зустрів цьогорічний Хеллоуїн загиблими та пораненими

Чикаго зустрів цьогорічний Хеллоуїн загиблими та пораненими
27215 ПЕРЕГЛЯДІВ

І мова, нажаль, тут не йде про екстравагантні святкові костюми чи несподівані хорор-образи, оскільки вперше за останні 26 років рівень насилля в американському Чикаго перевершив усі попередні позначки. І це – лише за один уїк-енд, котрий передував святкуванню улюбленого мільйонами американців Хеллоуїну.

 

17 загиблих та майже півсотні поранених – такими жахливими цифрами Чикаго зустрів це, здавалося б, абсолютно безпечне та веселе свято. Причому, у канун самого Хеллоуїну, тобто вчорашню неділю, кількість загиблих із семи осіб зросла до тринадцяти, а майже половина загальної кількості померлих була молодшою двадцяти років. Найменшою ж жертвою стрілянини стала 14-річна дитина зі своїми батьками.

Наразі жодна з терористичних організацій світу не взяла на себе відповідальність за розстріли, а місцева поліція вважає винуватцями масових вбивств злочинні структури самого Чикаго. Важливо додати, що основна частина перестрілок відбулася у західному та південному районах міста, тож саме там наразі знаходиться найбільша перерозподілена частина американських патрульних, котрі для попередження можливих ідентичних інцидентів скасували для себе вихідні дні та ввели спеціальні 12-годинні зміни чергування.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео