Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Дніпрі центр соціального напрямку "Добре вдома" отримав допомогу та подарунки для своїх вихованців.(Відео)

У Дніпрі центр соціального напрямку "Добре вдома" отримав допомогу та подарунки для своїх вихованців.(Відео)
197696 ПЕРЕГЛЯДІВ

20 листопада 2018 року Міжнародний благодїйний фонд Олександра Петровського «Солідарність», спільно з представниками ГО «Рух-Вільна Доля» відвідали центр соціальної допомоги «Добре вдома». 
Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» допомагає та підтримує Дніпровський центр соціальної підтримки для дітей та сімей «Добре вдома» вже 14 рік поспіль і ніколи їх не забуває. 
В цей день дітлахам привезли солодощі: цукерки, печиво, вафлі. А також різноманітні крупи для харчування, цукор, макарони, одяг, іграшки, книги і засоби особистої гігієни. 


Все це для дітей, які тимчасово проживають у Центрі «Добре вдома» та щодо яких ведеться робота з повернення у їх біологічні сім’ї, влаштування у сімейні форми виховання, для дітей із сімей пільгових категорій, а також для дітей з інвалідністю та дітей із особливими потребами.


Послуги у Центрі «Добре вдома» надаються насамперед для того, щоб зберегти сім’ю для дитини, допомогти батькам піклуватися про дітей, захистити дитину від насильства, повернути дитину у рідну сім’ю або влаштувати в нову. Основна мета роботи Центру – це підтримка сімей, попередження розлучення дитини з сім’єю та потрапляння її до інтернатного закладу. Як зазначила віце-президент Міжнародного благодїйного фонду Олександра Петровського «Солідарність» Яна Юрііівна Іванілова - «у Центрі «Добре вдома» все робиться для того, щоб зберегти сім’ю для дитини, допомогти батькам піклуватися про них. А фонд, разом зі своїми друзями, завжди підтримує заклад, у якому знаходяться різні дітки, і всім потрібна турбота і опіка.

https://www.youtube.com/watch?v=9yZazJMeVd0&t=7s

 

Автор: МБФС

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео