Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Києві провели акцію на підтримку Олега Сенцова

У Києві провели акцію на підтримку Олега Сенцова
28296 ПЕРЕГЛЯДІВ

Столичні активісти зібралися біля посольства Європейського Союзу в Києві з метою підтримати Олега Сенцова. Дата акції була приурочена до вручення українському режисерові премії А. Сахарова.

11 грудня у Києві відбулася чергова акція у підтримку Олега Сенцова. Активісти приурочили подію до вручення полоненому режисерові премії імені Сахарова, а також до річниці створення міжнародної декларації прав людини, якій цього року виповнилося 70 років.

За приблизними підрахунками, у сході брали участь близько 20 осіб. Учасники принесли під посольство плакати з портретами Сенцова та інших політичних в’язнів, а також полонених Росією військових. На окремих плакатах були процитовані окремі параграфи з означеної декларації.

Як відомо, замість режисера премію імені Сахарова отримає його сестра, оскільки сам він не може бути присутнім на урочистостях. Режисер досі перебуває у російській в’язниці за несправедливим звинуваченням. Нещодавно він припинив голодування, яке тривало кілька місяців. Наразі стан його здоров’я поступово поліпшується.

Теги: Сенцов,акція,в'язень

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео