Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Бразилії впав вертоліт і вбив пішохода

У Бразилії впав вертоліт і вбив пішохода
28400 ПЕРЕГЛЯДІВ

За даними пожежної охорони, аварія сталася близько 11 години ранку 1 січня в Ітагуі. Вертоліт моделі R44 PR-RMZ з трьома людьми (пілот і два туристи) зазнав аварії в районі Ітагуі в Убатуба, на узбережжі Сан-Паулу.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, пішохід загинув після удару літака. Двоє людей, що знаходилися в гелікоптері, отримали незначні поранення і були госпіталізовані. Вони були пасажирами літака, який здійснював панорамні польоти з туристами.

Чоловік і жінка знаходяться в лікарні, їхній стан стабільний, а у пілота вертольота були тільки синці, і його не потрібно було доставляти в лікарню - розповіли лікарі

За словами пожежників, пілот втратив висоту і здійснив вимушену посадку. З літака стався витік палива, і в машині утворилася рідина.

Аварія сталася на перехресті вулиць Родрігес де Абреу і Карлоса Ассебурго. Військово-повітряні сили Бразилії (FAB) повідомили в примітці, що дослідники з Четвертої регіональної служби розслідування і запобігання авіаційних подій (Seripa IV) почнуть розслідування події з літаком PR-RMZ.

Теги: Бразилія,гелікоптер,FAB

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео