Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ССО ПРОДЕМОНСТРУВАЛИ ПОЛІГОННУ БАЗУ

140140 ПЕРЕГЛЯДІВ

В рамках підбиття підсумків діяльності Сил спеціальних операцій ЗС України за 2018 рік, представникам Сухопутних військ було продемонстровано матеріально-технічну базу навчально-тренувального центру ССО з можливістю подальшого використання їхніми підрозділами.

В ході візиту посадові особи мали нагоду ознайомитись можливостями тренування на скеледромі, який дозволяє набути навички дій в гірській та міській місцевостях.

Також гості заходу оглянули імітаційне містечко для відпрацювання тактичним підрозділом бойових дій в міських умовах: будівлі різної поверховості «ікс»- та «те»-перехрестя та підземні комунікації.

Для ведення бою в замкненому просторі, продемонстровано роботу групи в «кілхаусі», об’єкті, що дозволяє імітувати житлові та офісні приміщення, довгі коридори, сходи та технічні приміщення. Тут є можливість змінювати мішенну обстановку, відповідно до завдань та працювати з приладами нічного бачення в умовах відсутності освітлення.

Відвідувачі оцінили можливості проведення тактико-спеціальних занять з бойовою стрільбою на стрільбищах та тирах різної дистанції, а саме: стрільба з незручних позицій, з військової техніки, з макету гелікоптера, що імітує нестабільне положення в повітрі. Продемонстровано роботу групи вогневої підтримки із закритих позицій.

Представники Сухопутних військ ознайомились з роботою центру об’єктивного контролю, оснащеного камерами стеження та тривимірною моделлю полігону.

Також вони оглянули побутові модулі, які дозволяють військовослужбовцям приймати теплий душ та здійснювати автоматичне прання в польових умовах.

Підготовка розвідувальних підрозділів Сухопутних військ на базі навчального центру ССО надасть можливість військовослужбовцям різних родів військ підвищувати свій фаховий рівень та обмінюватись набутим досвідом

Теги: ССО,Україна,підготовка,навчальний центр,SOF,Ukraine,training_camp

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео