Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Представники НАВС взяли участь у щорічній акції «живий ланцюг Соборності»

Представники НАВС взяли участь у щорічній акції «живий ланцюг Соборності»
28671 ПЕРЕГЛЯДІВ

22 січня 2019 року слухачі, офіцери, викладачі Національної академії внутрішніх справ взяли участь у щорічній акції «живий ланцюг Соборності» з нагоди 100-ї річниці підписання акту злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки в соборну Україну.

Вже традиційно, живий ланцюг Соборності — щорічна акція, що відбувається з 2008 року. Вона присвячена Дню Соборності України. Цього року в Україні відзначають 100 річницю підписання Акту злуки — документу про об'єднання УНР та ЗУНР.

Декілька сотень людей, в тому числі і представники НАВС, з українськими прапорами у Києві на мосту Патона пройшли колонами на зустріч один одному з обох сторін Дніпра, символічно з'єднавши правий та лівий береги Києва, вчергове показавши, що незважаючи на будь-які перешкоди, ми – єдині.

Це визначне свято для кожного громадянина України. При будь-яких обставинах кожен із нас повинен пам’ятати, що ми – єдині і неподільні, тільки в єдності наша сила й міць“, - наголосив представник академії, старший лейтенант поліції Богдан Цегельний.

Теги: Національна академія внутрішніх справ

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео