Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Погіршення погодних умов спричинило небезпечну ситуацію

Погіршення погодних умов спричинило небезпечну ситуацію
196314 ПЕРЕГЛЯДІВ

10 березня спостерігається суттєве погіршення погодних умов на великій частині України. Згідно офіційним повідомленням, шквальні пориви вітру у деяких регіонах уже спричинили кілка нещасних випадків та матеріальних збитків через. Українців попереджають про уважність та обережність.

 На великій частині території України спостерігається значне погіршення погоди. Особливо страждають західні області країни. Державна служба надзвичайних ситуацій України попереджає про сильні пориви вітру, що місцями доходитимуть до штормового стану. Так, у західному регіоні вітер місцями досягатиме понад 25 м/с. Окрім вітру, на великій частині країни очікуються дощі та зниження температури.

Наразі вже є перші жертви негоди: у Вінниці від сильного пориву вітру впало дерево, смертельно травмувавши 11-річну дитину. А  у Львові пориви вітру завдали шкоди будівлям та зруйнував дерева.

У Києві та на більшості території України очікується другий, або помаранчевий рівень небезпеки. Спеціалісти рятувальних служб попереджають про підвищення лавинної небезпеки у Карпатах, радячи відкласти поїздки та походи в гори. До 12 березня через відлигу та велику кількість опадів очікується підвищення рівня води у річках басейну Дністра. Однак ніяких серйозних наслідків, за прогнозами рятувальників, не буде.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео