Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У НАВС розпочався тематичний семінар з питань запобігання і протидії корупції

У НАВС розпочався тематичний семінар з питань запобігання і протидії корупції
168813 ПЕРЕГЛЯДІВ

21 березня 2019 року в Національній академії внутрішніх справ розпочався тематичний короткостроковий семінар для працівників територіальних органів з надання сервісних послуг МВС України з питань запобігання і протидії корупції.

Участь у заході взяли перший проректор Станіслав Гусарєв, директор інституту підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації Національної академії внутрішніх справ Лариса Удалова, заступник начальника Управління запобігання корупції та проведення люстрації МВС Ігор Іванчик, начальник відділу запобігання корупції Управління запобігання корупції та проведення люстрації МВС Сергій Яременко, головний спеціаліст з питань запобігання корупції Головного сервісного центру МВС Андрій Гальчишак, а також працівники територіальних органів з надання сервісних послуг МВС України.

Роботу семінару розпочав перший проректор академії Станіслав Гусарєв, який наголосив на актуальності та важливості заходу, що присвячений вдосконаленню знань антикорупційного законодавства, мінімізації фактів його порушення, засвоєнню превентивних антикорупційних механізмів тощо.

Під час заходу буде розглянуто питання  розвитку поліграфічної діяльності в Україні, фінансового контролю: практичні аспекти електронного декларування, практичних аспектів запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, особливостей кваліфікації адміністративних правопорушень пов’язаних з корупцією у сфері надання сервісних послуг.

До проведення занять залучено професорсько-викладацький склад Національної академії внутрішніх справ, представники МВС України, Національної поліції України, Національного агентства з питань запобігання корупції, Національного антикорупційного бюро України, громадських організацій тощо.

Цей захід надасть можливість поглибити знання основних положень антикорупційного законодавства, отримати методичні рекомендації з організації роботи із запобігання корупції та виявлення її проявів, а також ознайомитися з міжнародним досвідом у сфері протидії корупції.

Програмою семінару також передбачено засідання круглого столу за темою «Імплементація європейських стандартів  запобігання корупції в Україні», що відбудеться 22 березня.

Завершальним етапом навчання буде складання учасниками семінару підсумкового заліку у формі тестування та отримання посвідчень про підвищення кваліфікації.

Теги: Національна академія внутрішніх справ

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео