Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Вбили та намагались спалити: оголошено вироки вбивцям 49-річного чоловіка

Вбили та намагались спалити: оголошено вироки вбивцям 49-річного чоловіка
56808 ПЕРЕГЛЯДІВ
Жовтневим районним судом м. Маріуполя оголошено вироки 33-річному та 24-річному місцевим мешканцям у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених п.12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб), ч. 2 ст. 185 (крадіжка) та ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) КК України.
 
 
 
 У ході судового процесу встановлено, що 24 грудня 2014 року, близько 20:30, двоє товаришів, перебуваючи за місцем мешкання свого 49-річного приятеля, у Центральному районі м. Маріуполя, вживали алкогольні напої.
 
 
 
Під час застілля між товаришами виникла сварка, у ході якої один із гостей вдарив господара будинку рукою по голові, від чого останній впав на підлогу. Побачивши, що чоловік без свідомості нападник запропонував приятелю вбити потерпілого та викрасти належну йому електронну техніку. Погодившись на пропозицію, другий чоловік схопив до рук металеву гантеллю та наніс нею три удари в область голови непритомному господареві будинку.
 
 
 
Упевнившись у тому, що потерпілий не подає ознак життя, зловмисники винесли з будинку 4 електронної техніки на загальну суму 8 000 грн, яку сховали за місцем мешкання одного із них.
 
 
 
Згодом, повернувшись до будинку вбитого товариша, зловмисники, з метою приховання скоєного злочину, підпалили  будинок та втекли.
 
 
 
Однак вдача від злодіїв відвернулась і рятувальникам пожежу вдалось вчасно загасити та зберегти речові докази у вигляді знаряддя вбивства та робочого пропуску, який на місці злочину залишив один із чоловіків.
 
 
 
Тож суд, погодившись із беззаперечними доказами, які надала Маріупольська місцева прокуратура №1, призначив жорстоким вбивцям покарання у вигляді 13 років позбавлення волі старшому із обвинувачених та 10 років позбавлення волі молодшому.
 
Теги: #законісправедливість,#Донецькаобласть,#вбивство,#вирок

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео