Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Злочинна недбалість та нехтування своїми посадовими обов’язками призвели робітника до кримінальної відповідальності

Злочинна недбалість та нехтування своїми посадовими обов’язками призвели робітника до кримінальної відповідальності
85111 ПЕРЕГЛЯДІВ
Приморським районним судом оголошено вирок 37-річному мешканцю с. Заріччя Верхньодніпровського району Дніпропетровської області за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинили тяжкі наслідки) КК України.
 
 
У  ході судового процесу встановлено, що 1 квітня 2017 року чоловік, будучи відповідальним за належне виконання роботи своїми підлеглими, не проконтролював хід електрозварювальних робіт, що проводились  на висоті понад 15 м, що призвело до травмування 30-річного працівника, який проходив по неякісно зварюваній частині перекриття.
 
 
В результаті падіння чоловік отримав ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, перелому лівого стегна зі зміщенням та інші тяжкі травми.
 
 
За принципової позиції Маріупольської місцевої прокуратури № майстра визнано винним у скоєнні вказаного кримінального правопорушення та призначено покарання у вигляді 3 років обмеження волі з іспитовим строком 1 рік.
 
 
Додовідково: зварювальника, який виконував вказані роботи, 8 червня  Приморським районний судом засуджено на 3 років обмеження волі з іспитовим строком 1 рік.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео