Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чоловіка арештовано за підозрою у нанесенні ножових поранення одразу двом людям

Чоловіка арештовано за підозрою у нанесенні ножових поранення одразу двом людям
141273 ПЕРЕГЛЯДІВ
Суд задовольнив клопотання Маріупольської місцевої прокуратури №1 щодо обрання міри запобіжного заходу мешканцю м. Горлівки, який підозрюється в умисному нанесенні проникаючих ножових поранень двом чоловікам.
 
 
 
У рамках розпочатого за даним фактом досудового розслідування встановлено, що 9 серпня, близько 22:00, 27-річний чоловік вживав алкогольні напої за місцем мешкання свого 35-річного товариша у Центральному районі м. Маріуполя. Коли через деякий час до компанії долучились ще 3 людини, 27-річний чоловік помітив, що в нього зникла барсетка з грошима та телефоном. Вставши з-за столу, він побачив її у руках 36-річного чоловіка та почав із ним сварку, яка швидко переросла у бійку.
 
 
 
Почувши, як знайомі сваряться, господар будинку почав рознімати чоловіків та тримати розлюченого нападника, який дотягнувшись до своєї сумки вихопив із неї ножа та наніс їм проникаюче ножове поранення у живіт. Піднявшись на ноги зловмисник погнався за «крадієм» барсетки та наздогнавши ударив його ножем у спину.
 
 
 
Після чого забравши свої речі та прихопивши із собою пляшку самогону пішов у своїх справах.
 
 
 
З колото-різаною раною грудної клітини справа та проникаючим ножовим пораненням передньої черевної стінки чоловіків доправили у міські лікарні, а нападника затримали правоохоронці вже наступного дня.
 
 
 
Наразі зловмиснику повідомлено про підозру  у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (тяжкі тілесні ушкодження) КК України, та за ухвалою суду обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту строком на 2 місяці.
 
 
 
Досудове розслідування триває.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео