Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Близько 2 тисяч громадян отримали паспорти у Козятинському ЦНАПі

Близько 2 тисяч громадян отримали паспорти у Козятинському ЦНАПі
113369 ПЕРЕГЛЯДІВ

Одним з пріоритетних напрямків для Центру надання адмінпослуг було надати  громадянам можливість через Центр оформляти паспорта громадянина України у вигляді ID - картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Завдяки міській владі цей напрямок був реалізований.

У листопаді 2018 року в козятинському ЦНАПі розпочали прийом документів для оформлення ID-карток та закордонних паспортів, для даних потреб було облаштовано належне приміщення, створено канал захищеного зв’язку та придбано одну робочу станцію. Встановлено спеціалізоване програмне забезпечення для оформлення і видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон з електронним носієм та паспорта громадянина України у формі ID-картки. 

На даний час за такою послугою до міського Центру звернулося близько 2000 громадян. Уже прийнято 1865 заяв, з них - 1500 на закордонні паспорти, 365 - на ID-картки.

В липні 2019 року був вручений тисячний закордонний паспорт. Надзвичайно високим попитом на послуги з оформлення біометричних паспортів громадянина України для виїзду за кордон за період з липня по серпень звернулося 500 громадян, що підтверджує популярність даної послуги.

  – Ми цінуємо кожного нашого клієнта, незалежно від того, яку він отримує послугу, – наголошує начальник Управління «ЦНАП у м.Козятині» Оксана Бортняк.

 

 

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео