Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На лаві підсудних опинився пенсіонер, який намагався вдруге вбити людину

На лаві підсудних опинився пенсіонер, який намагався вдруге вбити людину
142693 ПЕРЕГЛЯДІВ
Дружківським відділом Краматорської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт за ч. 2 ст. 15, ч.1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) КК України. Обвинувачений – 69-річний чоловік, раніше двічі судимий за крадіжку та вбивство людини.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що 21 липня двоє приятелів розпивали спиртні напої за місцем мешкання одного з них. Під час застілля, приблизно о 17:30,  69-річний господар, обурившись на висловлену на його адресу нецензурну лайку, схопив сокиру та наніс гостю один удар топорищем по голові, після чого вдарив його кухонним ножем в область грудної клітини.
 
Співмешканка потерпілого викликала на місце злочину «швидку» та поліцію, що не дало змоги зловмисникові довести свій умисел щодо вбивства до кінця, і саме завдяки цьому 60-річний потерпілий залишився живим. Лікарі діагностували у нього забійну рану потиличної області голови та проникаюче колото-різане поранення грудної клітини з ушкодженням серця.
 
До вироку суду обвинувачений пенсіонер продовжує перебувати у слідчому ізоляторі. За санкцією статті йому загрожує до 15 років позбавлення волі.
Теги: законісправедливість

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео