Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Швидка музична допомога: позашкільний заклад Підгородного отримав нову апаратуру

Швидка музична допомога: позашкільний заклад Підгородного отримав нову апаратуру
198742 ПЕРЕГЛЯДІВ

Аудіо-арсенал будинку дитячої творчості, що у Підгородному, поповнився новим музичним обладнанням. Про нього, запевнили співробітники закладу, мріяли не один рік.

У будинку дитячої творчості, розповідає заступниця директорки Марина Малова, наразі відкрито більше 40-ка безкоштовних гуртків. Позашкільну освіту тут здобувають понад півсотні мешканців містечка.

“Діти стають лауреатами місцевих, всеукраїнських та міжнародних творчих конкурсів. Іх підтримують викладачі і батьки, а от допомоги від міської влади — годі й чекати”, - бідкається  директорка Марія Капука.

Жінка каже, грошей не виділяють навіть на будівництво вбиралень. А про музичне обладнання й слухати не хочуть. За допомогою співробітники будинку творчості звернулися до представників Міжнародного благодійного фонду О. Петровського “Солідарність”.

“Вони до нас приїхали, вислухали і побачили, що у нас  фінансування нема, втім є потенціал. Сказали, що те, що ми просили, те нам й подарують”, - розповідає директорка. І додає, не минуло і двох місяців, як омріяна техніка з’явилась у закладі.

“Привезли персональний комп’ютер для роботи творчого центру, - продовжує віцепрезидентка Міжнародного благодійного фонду Яна Іванілова, - також мікрофони і стійки до них, мікшерний пульт, колонки та інше. Все те, що необхідне дітям для концертів і репетицій”.

До музичної допомоги, зібраної для будинку дитячої творчості Підгородного, долучились друзі і партнери  Міжнародного благодійного фонду О. Петровського “Солідарність” Віталій і Іріна Абраменко та Сергій Кочетков.

https://www.youtube.com/watch?v=GKqTEXtksO8&feature=youtu.be

 

Автор: МБФС

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео