Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Моя Україна починається з власної безпеки», — представник Української асоціації власників зброї

«Моя Україна починається з власної безпеки»,  — представник Української асоціації власників зброї
33116 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дискусія щодо закону про регулювання цивільної зброї та самозахист громадян точиться з року в рік та «гарячої точки» вона досягла лише 2 березня — під час засідання робочої групи в комітеті Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності, на якому обговорили законопроєкти 1222 та 1222.1, намагаючись їх об'єднати. Від цього закону залежить, чи будуть українці мати беззаперечне право захистити себе. На цю тему експерти сперечалися та дискутували під час ток-шоу «Точка дотику» на телеканалі «D1».

Дискусія вийшла живою та насиченою. Присутні висловлювали думки, які свідчать про те, що українське суспільство зріле та розсудливе, що воно вже давно випередило у своєму розвитку політичні та владні еліти.

«Окей! У нас війна! А ми збираємось її вигравати чи ми маємо здати свої території і просто здатися? Як виграти війну? Палками, щитами дерев’яними чи чим? Минулої програми ми говорили про те, що кримінал вбиває 5000-7000 тисяч людей на рік. Правоохоронна система безпорадна. Ба більше, з урахуванням того, що вони «кришують» чорний обіг зброї, саме вони несуть пряму відповідальність за кількість цих смертей. Моя Україна починається з дверей мого дому. І коли я виходжу на вулицю, а «моя Україна» загрожує моєму життю і здоров'ю, то вона починається з моєї власної безпеки», — наголошує на необхідності легалізації носіння зброї представник Української асоціації власників зброї Веніамін Тимошенко.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео