• Про нас
  • Контакти
  • Увійти/Зареєструватись
  • Укр
    • Укр
    • Рус
    • En

Unt

ІНФОРМАЦІЙНЕ АГЕНТСТВО УНТ
UNT NEWS AGENCY

  • ГОЛОВНА
  • УКРАЇНА
  • РЕГІОНИ
  • СВІТ
  • ВІЙНА
  • ПОЛІТИКА
  • КОРУПЦІЯ
  • КРИМІНАЛ
  • СУСПІЛЬСТВО
  • АНАЛІТИКА
  • ПРОЕКТИ
  1. Головна
  2. Новини
  3. Суспільство
  4. Події
  5. Солодощі з курячої грудки та шоколад у фритюрі: топ-5 незвичних десертів світу
Солодощі з курячої грудки та шоколад у фритюрі: топ-5 незвичних десертів світу
  • УКРАЇНА ІНФОРМ
  • 25 жовтня 2019, 03:00
  • 202309

Солодощі з курячої грудки та шоколад у фритюрі: топ-5 незвичних десертів світу

Торт «Наполеон», еклер, шарлотка — цими десертами українських господинь уже не здивувати. Команда «Шаленого Monday» підготувала топ-5 незвичних ласощів. Таке ви точно куштуєте не часто!  

Борода дракона

Ласощі для китайських імператорів тепер доступні простим смертним. Ну, як доступні – купити їх можна, а от зробити… Для цього треба бути кухарем 80-го левела. Щоб приготувати солодощі, цукрові нитки необхідно скручувати, розтягувати і складати, доки вони не стануть тонше волосини. Начинка цукерок – халва.

Десерт з курячої грудки

І ще один десерт для монарших осіб. Раніше його подавали лише турецьким султанам, а нині – всім охочим у стамбульських кафе. Турецькі ласощі називаються «Tavuk Göğsü». Смак птиці у них взагалі не відчувається. По суті, це звичайний молочний пудинг. 

Пюре з каштанів

Таку страву дуже полюбляють угорці. Каштани їдять запеченими або ж додають у випічку як начинку. Ця страва підійде для лінивих домогосподарок: купуєте очищені плоди і, як то кажуть, просто додаєте воду. Варите все з додаванням цукру і… voilà! Ледь не забули – зусиль таки доведеться докласти. Те, що вийшло, треба ще й потовкти. 

Кавун з морозивом

«Шалений Monday» намагається шукати легкі шляхи і не ускладнювати життя. Тож наш наступний рецепт – найпростіший. Лягаєте на диван, розслабляєтеся і тягнетесь руками до тумбочки, на якій стоїть кавун і морозиво. Вмочуєте скибочку в солодкий десерт і насолоджуєтесь. А хочете ще більшого поєднання смаків – дивіться сюжет.

Шоколад у фритюрі 

Жартівливу страву вигадали в Шотландії. Шоколадні батончики обвалюють в клярі та обсмажують на соняшниковій олії. Дивні солодощі доволі молоді — їх у країні кілтів «придумали» у 90-х роках. Ідею потім рознесли по всьому світові. Тепер смажені кондитерські вироби можна побачити навіть у меню паризьких ресторанів.

Важливе

    • Україна
    • 12.07.2025

    Адвокат Литвиненко - агент ?

    • Російське вторгнення в Україну
    • 31.10.2024

    Як правильно охолодити і подати шампанське для вашої вечірки?

    • Російське вторгнення в Україну
    • 28.07.2024

    Судитимуть чотирьох ворожих пропагандистів з Луганщини

    • Російське вторгнення в Україну
    • 28.05.2024

    Повідомлено про підозру псевдозаступнику окупаційної адміністрації Світлодарська

    • Російське вторгнення в Україну
    • 27.05.2024

    Олександр Приймак! Його партнер Володимир Носов має бізнес в Криму і співпрацюють з компаніями Жеваго, Міттала та Круця

Мої відео
Рекомендовані
${ video.source.title }

Відео відсутнє