Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

За гідність і патріотизм: спецпризначенців полку “Дніпро-1” нагородили медалями

За гідність і патріотизм: спецпризначенців полку “Дніпро-1” нагородили медалями
202281 ПЕРЕГЛЯДІВ

До Дня українського захисника та свята Покрови бійців підрозділу “Дніпро-1” нагородили почесними відзнаками. Урочистості провели з запізненням, оскільки на свята бійці забезпечували правопорядок на території міста.

Відзнаки отримали 12 спецпризначенців. Серед них — і сержант поліції Володимир Тушинський. На рахунку бійця це вже третя медаль.

“Цю нагороду я присвячую своїм дітям — чотиримісячному синові та шестирічній донечці. Все це я роблю для них. Медаль — це результати моєї праці. Результати того, що я роблю для поліпшення держави, аби діти наші бачили хороше майбутнє”, — розповідає Володимир.

Медалі “Кров за Україну” та “За гідність і патріотизм” бійцям вручили генерал-полковник й начальник управління СЕБУ в Дніпропетровській області Володимир Мельниченко, капелан Дмитро Поворотний та командири взводів.

Впродовж останніх трьох років за підтримки Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровського “Солідарність” відзнаками нагородили понад пів тисячі бійців ЗСУ, Нацгвардії, Нацполіції та волонтерів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео