Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Медики застерігають українців від переохолодження

Медики застерігають українців від переохолодження
251835 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Міністерстві охорони здоров’я повідомили про численні випадки перехолоджень та обморожень серед населення. У зв’язку з цим лікарі попереджають громадян про необхідність зважати на погіршення погоди і нагадують про правила безпеки.

За офіційною інформацією, яку надала прес-служба Міністерства охорони здоров’я, з 12 грудня більше тисячі українців постраждали від обморожень та переохолоджень. За останній місяць точно відома чисельність громадян, які звернулися за медичною допомогою, склала 1037 осіб. З них 955 осіб госпіталізували.

Згідно статистиці, найбільше постраждалих зафіксували на Донеччині, Харківщині, Дніпропетровщині, Київщині та Одещині. За цей же період холодові травми важкого ступеня призвели до смерті 64 осіб. Лише у новорічну ніч п’ятеро українців постраждали від переохолодження.

 

Оскільки найближчими днями Україна перебуватиме під дією потужного циклону, сильні морози, за прогнозами синоптиків, ще не відступають. Тому потенційна небезпека переохолодження залишається достатньо сильною. У зв’язку з цим у профільному міністерстві закликають до обережності. У більшості міст є певним чином оснащені пункти обігріву, якими можуть скористатися всі, хто має таку потребу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео