Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Папа Римський зібрав кошти для постраждалих українців

Папа Римський зібрав кошти для постраждалих українців
81569 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Папа Римський допоможе громадянам України, які постраждали через військові дії. Для цієї мети Понтифіком було ініційовано зібрання 10 мільйонів євро у багатьох країнах Європи.

     Папа Римський Франциск ініціював збір коштів у європейських країнах для постраждалих від війни українців. На сьогодні, як розповідають в Апостольській нунціатурі в Україні, благодійний фонд, що керується Понтифіком, організував збір для українців, тією чи іншою мірою постраждалих у результаті військових дій. Допомога, яку отримають громадяни, складає близько 10 мільйонів євро. За словами Папи Франциска, ця допомога покликана поліпшити стан людей, які відчули фізичних чи моральних утисків під впливом війни.

     Як зізнався Папа Римський, він постійно молиться за Україну, просячи повернення миру в країні, яка є дорогою його серцю.

     Як відомо, Папа Римський Франциск вже надавав допомогу постраждалим в Україні, так само зібравши кошти у європейських країнах. Минулого разу фонд, очолюваний Понтифіком, надав кошти у розмірі 8 мільйонів євро.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео