Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Hewlett-Packard було представлено новий смартфон Windows Elite x3

80639 ПЕРЕГЛЯДІВ

Компанією Hewlett-Packard (HP) під час виставки Mobile World Congress, що проходила у м. Барселона, було анонсовано власний Windows-смартфон Elite x3.

Новий смартфон позиціонує себе як такий, котрий поєднав у собі функції смартфона, ноутбука та настільного комп’ютера. Згідно з характеристик, Elite x3 набагато потужніший, ніж преміальний майкрософтовський мобільний телефон Lumia 950 XL. Новинка оснащена процесором Snapdragon 820, чотирьма ГБ ОП та шістдесятьма чотирьма ГБ внутрішньої пам’яті, для того, щоб зберігати файли.

Разом з тим, Elite x3 оснастили сканером, який працює по відбитку пальця на задній панелі, а також батареєю на 4150 ампер, яка підтримує бездротову зарядку.

Головна особливість смартфона - це функція, за допомоги якої можливо підключати пристрій до дисплея, клавіатури або мишки,та працювати зі смартфоном як із персональним комп’ютером.

Окрім того, додатково пропонують придбати пристрій Mobile Extender, який являється дисплеєм, батареєю та клавіатурою. Із підключенням до Elite x3 прилад стає повноцінним ноутбуком на операційній системі Віндовс 10.

За пронозами, на новинку слід очікувати вже цього літа. Вартість смартфону наразі лишається невідомою.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео