Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Nokia стежитиме за здоров'ям людей

Nokia стежитиме за здоров'ям людей
161634 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відомий фінський виробник мобільних телефонів Nokia вирішив випробувати себе у сфері електронних пристроїв, що спеціалізуються на дослідженні стану здоров'я людини. Відомо, що Nokia купує французьку компанію Withings за 170 мільйонів євро.

У фінській компанії Nokiа, що є одним з лідерів у сфері виробництва мобільних телефонів, повідомили про купівлю французького бренду Withings, відомого своїми приладами, що стежать за здоров'ям людини. Так, у Nokiа розповіли про укладення угоди про купівлю Withings за 170 мільйонів євро, яке відбулося 26 квітня.

Як відомо, продукцію Withings складають спеціальні прилади — трекери, що відстежують вагу та активність людини, електронні термометри і тонометри, а також цифрові відеоняні.

Як прокоментували продаж у самій Withings, обидві компанії зацікавлені у спільній діяльності, що принесе позитивні результати.

Керівник Withings також зауважив, що вся продукція Withings та електронні додатки не змінять формат своєї роботи і продовжать працювати у зручному для клієнтів режимі.

Пошуки нових сфер діяльності, як зауважують в обох компаніях, пов'язані переважно з тим, що Nokia, продавши свій мобільний бізнес бренду Microsoft, тепер шукає новий курс і зайнята питаннями реструктуризації.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео