Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Samsung втримав лідерські позиції на ринку смартфонів

Samsung втримав лідерські позиції на ринку смартфонів
54392 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Загальна кількість реалізованих телефонів компанією Samsung у третьому кварталі 2016 склала 71,7 млн. одиниць. Це на 14% менше від продажів відповідного періоду попереднього року.

     Аналітики зазначають, що це найгірший результат, який коли-небудь був у корейської компанії. На думку експертів, часткова провина в таких результатах лежить на проблемах з акумуляторами моделі Galaxy Note 7. Як повідомлялося, акумулятори цієї моделі спричиняли загоряння та вибухи смартфону.

     Друге місце за обсягом продажів займає американська компанія Apple. Вона за третій квартал продала 43 млн. смартфонів. Незважаючи на значні обсяги продажів, каліфорнійська компанія також має негативну тенденцію у порівнянні з відповідним кварталом минулого року. Її продажі впали на 6,6%. Найбільш помітно позиції Apple погіршились на китайському ринку.

     Негативні тенденції лідерів ринку смартфонів не збігаються із загальною тенденцією на ринку. В третьому кварталі ринок зріс на 5,4 відсотка та склав 373 млн. штук. Зростання рівня продажів спостерігалося лише у компаній з Китаю.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео