Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Samsung відімкне від мережі Galaxy Note 7

Samsung відімкне від мережі Galaxy Note 7
190198 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Мешканці Канади, які, незважаючи ні на що, досі користуються смартфоном Galaxy Note 7, скоро не матимуть такої можливості.

     Компанія Samsung найближчим часом планує зробити Galaxy Note 7 непридатним до використання у Канаді. Смартфон можна буде вмикати, але він не зможе під'єднуватись до Wi-Fi, Bluetooth чи стільникової мережі. Тобто, власники Galaxy Note 7 вже зовсім скоро не зможуть переглядати веб-сторінки чи навіть просто зробити телефонний дзвінок.

     Спочатку пристрій втратить можливість використовувати Wi-Fi та Bluetooth з'єднання, а через декілька днів стануть недоступні і стільникові мережі. Наразі невідомо, чи зможуть власники Note 7 запобігти цьому, не встановлюючи оновлення.

     Це вже другий випадок, коли Samsung відмикав Galaxy Note 7 від мережі усієї країни. Місяць тому компанія відімкнула смартфон від мережі новозеландських стільникових операторів. Але невідомо чому це була єдина країна, де відбулось відключення.

     На додаток до мережевих обмежень, Samsung може обмежити заряджання батареї, зменшивши таким чином тривалість роботи смартфона. Наразі компанія не повідомляла наскільки буде обмежене заряджання акумулятора в Канаді, але в інших країнах батареї смартфону не заряджалися більше 60%.

     Радикальні дії корейського виробника електроніки будуть стосуватися лише незначної кількості пристроїв, оскільки більшість власників Galaxy Note 7 повернули смартфони в магазини. Samsung стверджує, що 90% усіх пристроїв на території Канади вже було вилучено.

     Існує інформація про те, що зовсім скоро власники смартфонів у США теж не зможуть користуватися пристроями. Так, деякі власники Galaxy Note 7 вже отримали повідомлення від оператора, яке попереджало про встановлення оновлення, яке не дозволить повноцінно заряджати пристрій. Samsung відмовилась надати коментар щодо майбутніх відключень у США.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео