Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Nokia D1C — новий смартфон від Nokia?

Nokia D1C — новий смартфон від Nokia?
54609 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Серед усіх кандидатів на першу модель під знаменитим брендом, найбільше шансів має Nokia D1C. Насамперед завдяки декільком витокам інформації, які містили доволі точні характеристики телефону.

     Так, згідно існуючої інформації, смартфон випускатиметься у двох варіантах та коштуватиме 150 доларів за 2-гігабайтну версію і 200 доларів за модель з трьома гігабайтами на борту. Очікується, що Nokia D1C матиме процесор Qualcomm Snapdragon 430, який працює на частоті 1,4 Ггц, крім того, обробка графіки буде здійснюватись процесором Adreno 505. Смартфон поставлятиметься з новенькою операційною системою Android 7.0 Nougat. Дисплей матиме діагональ 5 чи 5,5 дюймів у 2-гігабайтному та 3-гігабайтному варіанті відповідно. Також, на передній панелі розміститься 8-мегапіксельна камера, а на задній планується розташувати 16-мегапіксельну.

     Окрім моделі D1C, згідно чуток, компанія працює над бюджетним телефоном на базі Android. Модель цього смартфону має робочу назву Pixel. Новинка матиме процесор Qualcomm Snapdragon 200 та 1 гігабайт оперативної пам'яті. Процесор моделі Pixel працюватиме на частоті 1,19 Ггц та складатиметься з двох ядер на одному кристалі. Процесор бюджетника набрав 404 бали під час одноядерного тесту та 661 бал в багатоядерному. Однією з особливостей бюджетного апарату буде підтримка технології Quick Charge 3.0. Скоріш за все, бюджетник від Nokia змінить назву перед запуском на ринок.

     Як повідомлялося, повернення Nokia на ринок смартфонів було підтверджено компанією HMD Global, яка отримала ліцензцію на виробництво смартфонів під брендом Nokia. Фінська компанія, також, повідомила, що перший смартфон під брендом Nokia з'явиться на ринку у першій половині 2017 року, а його презентація пройде на виставці MWC 2017 у Барселоні.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео