Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Microsoft завершила поглинання LinkedIn

Microsoft завершила поглинання LinkedIn
27355 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Редмондський софтверний гігант офіційно завершив поглинання соціальної мережі LinkedIn, отримавши необхідні дозволи регулюючих органів. Про це повідомив головний виконавчий директор Microsoft Сатья Наделла.

     Сатья Наделла також пояснив, яким чином соцмережа буде інтегрована в продукти компанії Microsoft. По-перше, можливості LinkedIn буде тісно вбудовано в програму Outlook, та у офісний пакет в цілому. По-друге, ділова соцмережа зможе надсилати сповіщення прямо до Центру сповіщень Windows 10, куди надходять повідомлення від різних програм.

     Оскільки соцмережа LinkedIn відома своїми електронними резюме, Microsoft надасть можливість зареєстрованим користувачам LinkedIn, які створюють чорновики своїх резюме у програмі Word, оновлювати їх одразу в своєму профілі. Крім того, буде розширено можливості по пошуку вакансій.

     Одним з контроверсійних нововведень є поширення «спонсорського контенту» соцмережі в продуктах компанії Microsoft. Чи означає це, що користувачі будуть отримувати рекламу в офісних програмах, покаже час. Але, так чи інакше, це свідчить про певні хитрощі, пов'язані з просуванням рекламного контенту.

     Бізнес користувачів отримають оновлений сервіс LinkedIn Lookup, який буде мати тіснішу інтеграцію з такими програмами, як Active Directory та Office 365. Це має покращити комунікації між працівниками компанії.

     Також, Сатья Наделла заявив, що Microsoft разом з LinkedIn почнуть розробку сервісу бізнес новин.

     З самого початку, як було оголошено про об'єднання двох компаній, було зрозуміло, що основним рушієм в угоді між двома компаніями є дані користувачів, якими володіє соціальна мережа. В свою чергу, Microsoft має інструменти, які дадуть можливість створювати сервіси для бізнесу, використовуючи ці дані.

     Теперішній головний виконавчий директор LinkedIn Джефф без ос буде і надалі керувати компанією, крім того, згідно даних аналітиків, близько 10000 працівників соцмережі увійдуть до штату Microsoft.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео