Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українська навчальна платформа вкладе гроші у вітчизняних репетиторів

Українська навчальна платформа вкладе гроші у вітчизняних репетиторів
81055 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Preply» - заснована в Україні у 2013 році міжнародна навчальна платформа – отримала більше мільйона американських доларів інвестицій, котрі планує вкласти у своїх репетиторів, збільшення власної присутності на міжнародних ринках та подальшу експансію у нові країни світу. Серед держав, котрі виявили бажання інвестувати в «Preply»значаться Польща, Німеччина та США.

У 2015 році доходи навчального ресурсу збільшилися у багато разів, а чисельність штату працівників – уп’ятеро. Цих результатів український стартап зміг досягти завдяки участі у німецькій програмі прискореного бізнес-розвитку та, тим самим, привернути до себе увагу інвесторів і капіталістів.

До речі, «Preply»плануючи розширити свій вплив на ще декілька країн, оголосив про наявні вільні вакансії репетиторів. Концепція самого ресурсу полягає у тому, що він являє собою унікальну платформу для пошуку локальних та онлайн-репетиторів з усього світу. Зустріти «Preply»можна на ринках Польщі, Мексики, Росії, Бразилії та, власне, України. На базі ресурсу працюють 25 000 репетиторів, котрі проводять для 70 000 учнів майже 100 000 годин занять на місяць. Репетиторство проходить на 27 мовах світу.

 


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео