Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У США створили унікальну медичну міні-лабораторію

У США створили унікальну медичну міні-лабораторію
81103 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Cue» - американський стартап – успішно завершив випробування нового пристрою, завдяки якому жителі США зможуть робити медичні аналізи, не виходячи з власних домівок. Ідея, котра народилася у винахідників ще у 2009-му році, нарешті отримала свою практичну реалізацію.

Новенький гаджет поки що працює за п'ятьма основними напрямками моніторингу людського здоров'я – це визначення рівня запальної реакції, вітаміну D, вмісту у крові жіночих та чоловічих статевих гормонів і маркерів вірусу грипу.

Унікальна міні-лабораторія має спеціальний одноразовий картридж, куди людина вводить зразок своїх крові та слини. Після цього картридж встановлюється у пристрій, де й проводяться необхідні біологічні дослідження. Їх результати передаються через «Bluetooth» у телефон користувача.

Обробка отриманих даних спеціальним мобільним додатком дозволяє не тільки продемонструвати результати аналізів, а й надати пацієнтові необхідні рекомендації щодо подальшого лікування. З точки зору експертів, унікальна розробка американського стартапу «Cue» є наразі найкращим гаджетом, котрий дозволяє піклуватися про здоров'я людини.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео