Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Нова гарнітура від Xiаomi для спортстменів за $22

Нова гарнітура від Xiаomi для спортстменів за $22
108566 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Відомий виробник з Китаю, який заслужив собі хорошу репутацію в Європі, представив, окрім нових смартфонів Xiaomi Redmi 4 та Xiaomi Redmi 4A, нещодавно поповнила ще одна вельми цікава новинка. Bluetooth-гарнітура під назвою Mi Bluetooth Headset.

     Ця новинка, як можна припустити з назви, призначається для спортсменів та просто активних людей.

     Звичайно ж, навушники обладнані певним рівнем захисту, зокрема від вологи згідно стандарту ІРх4. Це означає, що плавати чи купатися з гарнітурою у вас не вийде, а от про потрапляння крапель поту чи дощу можна не перейматися.

     Гарнітура оформлена в звчиному для продукції компанії стилі. Кожен навушник наділений спеціальною дужкою, яка проходить за вухом і надійно фіксується. Також, провід сполучає навушники між собою, щоб окремий навушник не загубився випадково. Сам корпус виготовлений зі сплаву анадованого алюмінію. Це означає, що власник може не перейматися про їх надійність: подряпини так просто не з'являться. Загалом стиль навушників досить добре підійте не лише під ваш спортивний стиль, але й під повсякденний.

     Зв'язок зі смартфоном підтримується за допомогою стандарту бездротового з'єднання Bluetooth 4.1 (зручно для власників IPhone 7, позбавленого аудіороз'єму), та й зайві дроти не заважитуть заняттю спортом. Одночасно можна підключити до двох пристроїв. Виробник обіціяє підтримку профілів AVRCP, HSP, A2DP та HFP. А завдяки вбудованомо мікрофону з функцією активного приглушення шуму користувач може відповісти на дзвінок.

     Вага гарнітури складає якихось 17,8 г. Завдяки вбудованому акумулятору об'ємом 110 мАч, якщо вірити даним самої Xiaomi, навушники можуть програвати музику аж до 7 годин. Якщо ж гарнітура в режимі очікування - розраховуйте на 11 днів. І досить лише 10 хвилин на підзарядці, щоб ви могли користуватися пристроєм ще годину!

     Новинка працює при темперетурах від -20° до 70° С, в комлект входить п'ять наборів силіконових насадок різних розмірів.

     Придбати можна з 11 листопада за ціною близько $22.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео